Τι είναι το CASNetwork;

Το νέο σημείο εκκίνησης για τον Πολιτισμό, την Τέχνη και τον Αθλητισμό. Οι συνδεδεμένες με το δίκτυό μας εκδηλώσεις, σε μία διαδικτυακή πλατφόρμα στο κινητό σας, στο τάμπλετ στο PC. Εκτός από τις εκδηλώσεις, η ανάπτυξη των οποίων θα γίνει σε πρώτη φάση στην mobile apps, το δίκτυο στην web εκδοχή του θα απλωθεί και στις συμμετέχουσες σε αυτές ομάδες, καθώς και σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου (προπονητές, χορογράφους, μακιγιέρ, βιοτεχνίες ρούχων, ηχολήπτες, σκηνογράφους κτλ) ώστε όλοι να μπορούμε να έχουμε άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες για ότι ζητάμε. Τα οφέλη για όλους σημαντικά…

για την εκδήλωσή σας...

Άμεση προβολή αυτής σε ένα πολύ μεγάλο κοινό (περιλαμβάνει πληροφορίες προφίλ, πρόγραμμα, χάρτες πρόσβασης κτλ) Καλύτερες τιμές για παροχή υπηρεσιών όπως: ηχητικής και φωτιστικής κάλυψης, φωτογραφίας, βίντεο, γραφιστικών, εκτυπώσεων, διαφήμισης, social media, διακόσμησης χώρου, επάθλων κτλ λόγω μεγάλου όγκου εργασιών.

για την ομάδα σας...

Προβολή της ομάδας σας ώστε οι ενδιαφερόμενοι γονείς, αθλητές κτλ να μπορούν να έχουν πληροφορίες ανά περιοχή με στοιχεία επικοινωνίας, χάρτες κτλ και να σας βρίσκουν εύκολα.

για τους επαγγελματίες του χώρου...

Ψάχνει κάποιος ηχολήπτη, μακιγιέρ, σχεδιαστή φωτισμού, σκηνογράφο, μουσικό, όργανα γυμναστικής, κορμάκια, φόρμες, έπαθλα, μετάλλια, φωτογράφο, βίντεο κάλυψη, πίνακες αποτελεσμάτων, οθόνες κτλ. Εδώ θα είναι όλοι..

για τους προπονητές, χορογράφους ...

Ευκολία στην αναζήτηση θέσεων εργασίας από ομάδες, σωματεία κτλ Μπορείτε να έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και πληροφορίες προφίλ κτλ

Όλα αυτά λοιπόν και πολλά περισσότερα περιλαμβάνει το CAS Network Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες…